Ergowork Zit sta duo-bureau

Een dubbel bureau biedt niet alleen ruimte-efficiëntie, maar het is ook essentieel voor optimale werkprestaties. Het Ergowork Duo Zit-Sta Bureau combineert functionaliteit met ergonomisch ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor dynamische werkomgevingen. Optionele akoestische wanden bieden extra privacy en esthetiek. Dit elektrisch verstelbare Duo Zit-Sta Bureau maakt het mogelijk om de hoogte van 62 tot 130 cm naar wens aan te passen. Met een divers scala aan afmetingen, kleuren en materialen is dit het ideale bureau voor jouw behoeften.

Ergowork Zit sta duo-bureau

5/5
4/5
4.5/5

Het Ergowork Duo Zit-Sta Bureau combineert de voordelen van twee toonaangevende ontwerpen, met het bekende drietraps verstelsysteem dat je aantreft in ons Ergowork Zit-Sta Bureau. Met 2×2 BOSCH motoren en een stevige 3-koloms constructie biedt dit bureau een dynamische belasting tot 100 kg. De softstart, stop en anti-collision functies zorgen voor veilig en naadloos gebruik. Het 25 mm melamine werkblad met een 2 mm PVC stootrand garandeert duurzaamheid en elegantie. Met diverse standaard bladkleuren direct beschikbaar en optioneel een akoestisch scherm, voldoet dit bureau aan al jouw behoeften. Bovendien bieden wij een garantie van 5 jaar op dit hoogwaardige Duo Zit-Sta Bureau.

Personaliseer jouw perfecte Ergowork Duo Zit-Sta Bureau met verschillende opties. Het onderstel is verkrijgbaar in wit, zwart, aluminium en antraciet. De diverse kleuropties voor het bureaublad en frame stellen je in staat om het bureau aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en kantoorinrichting.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een wangframe en/of andere akoestische tussenwanden. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen

Nadelen

Picture of Geschreven door Tom
Geschreven door Tom

Na 5 jaar als RSI specialist, probeer ik nu mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen als kantoormeubelenspecialist. Mensen gezond en ergonomisch laten werken is mijn doel.