Ergowork Pro Zit sta duo-bureau

Ontdek het Ergowork Pro Duo zit-sta bureau: een meesterwerk van duurzaamheid, functionaliteit en intelligentie. Ontwikkeld als de evolutie van het betrouwbare Ergowork Pro Zit-sta Bureau, biedt dit krachtige bureau een ideale combinatie van stevigheid en slimme kenmerken, op maat gemaakt voor tweepersoonswerkplekken. Voeg extra productiviteit en comfort toe aan jouw gedeelde werkruimte met dit innovatieve design.

Ergowork Pro Zit sta duo-bureau

5/5
4/5
5/5

Dit duo zit-sta bureau met elektrische verstelling is verkrijgbaar in vier verschillende maten, variërend van 120 tot 180 cm breed per bureau. Met keuze uit vier framekleuren en maar liefst elf bladkleuren, kun je het bureau volledig aanpassen aan jouw stijl en kantooromgeving. Het voldoet aan de NEN-527 norm, waardoor het voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van ergonomie en kwaliteit.

Met een elektrisch hoogtebereik van 61 tot 130 cm en een memory-display met drie handige geheugenfuncties, is het eenvoudig om je ideale werkhoogte te behouden. Daarnaast beschikt het display over twee handige USB-oplaadpunten om je apparaten altijd opgeladen te houden.

Wat het Ergowork Pro Duo zit-sta bureau echt onderscheidt, is het indrukwekkende draagvermogen van 120 kg per werkplek. Dit maakt het ideaal voor bedrijven die extra stevigheid en duurzaamheid nodig hebben. Met een royale garantie van 10 jaar ben je verzekerd van een langdurige investering met gegarandeerde prestaties.

Om jouw werkomgeving te verbeteren, is het Ergowork Pro Duo zit-sta bureau uitgerust met het Health Fit app-systeem. Dit systeem maakt niet alleen het schakelen tussen zitten en staan eenvoudig, maar stuurt ook handige herinneringen om de variatie in jouw werkhouding te bevorderen. De elektrische lineaire actuatoren van TiMotion zorgen voor een soepele en geruisloze hoogteverstelling.

Optioneel kunnen wij een akoestische wand en/of wangframe toevoegen om de werkplek verder aan te passen aan jouw specifieke behoeften en voor optimale concentratie. Transformeer jouw werkplek tot een gezonde en productieve omgeving met het Ergowork Pro Duo Zit-sta Bureau. Blijf gefocust en comfortabel tijdens lange werkdagen met dit innovatieve bureau.

Voordelen

Nadelen

Picture of Geschreven door Tom
Geschreven door Tom

Na 5 jaar als RSI specialist, probeer ik nu mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen als kantoormeubelenspecialist. Mensen gezond en ergonomisch laten werken is mijn doel.