Ergowork Pro Zit sta duo-bureau

Verken het Ergowork Pro Zit-sta bureau – een geavanceerde keuze ontworpen voor professionele toepassingen, met een focus op duurzaamheid, functionaliteit en intelligentie. Of het nu gaat om zware apparatuur of een veeleisende werkomgeving, dit bureau biedt een ideale combinatie van stevigheid en slimme functies. Het is de evolutie van een van onze topmodellen, het Ergowork Zit-sta bureau.

Ergowork Pro Zit sta duo-bureau

5/5
4/5
5/5

Dit elektrisch verstelbare bureau, beschikbaar in diverse afmetingen variërend van 120 tot 200 cm breed en 80 cm diep, biedt ultieme aanpassingsmogelijkheden. Met keuze uit 4 framekleuren en 11 bladkleuren, kun je het bureau volledig naar jouw persoonlijke stijl vormgeven. Het voldoet aan de hoogste ergonomische en kwaliteitsnormen volgens de NEN-527.

Met een elektrisch hoogtebereik van 65 tot 130 cm, voorzien van een geheugen-display met 3 handige presets en 2 USB-oplaadpunten, is het eenvoudig om de ideale werkhoogte te behouden.

Het Ergowork Pro Zit-sta Bureau heeft een indrukwekkend draagvermogen van 120 kg, wat het ideaal maakt voor bedrijven die robuustheid en duurzaamheid vereisen. Met een royale garantie van 10 jaar biedt het zekerheid voor langdurige investering en gegarandeerde prestaties.

Het Health Fit app-systeem tilt de functionaliteit naar een hoger niveau, waardoor je niet alleen naadloos kunt schakelen tussen zitten en staan, maar ook handige herinneringen ontvangt om regelmatig van werkhouding te veranderen. Bovendien wordt dit zit-sta bureau aangedreven door elektrische lineaire actuatoren van TiMotion.

Voordelen

Nadelen

Picture of Geschreven door Tom
Geschreven door Tom

Na 5 jaar als RSI specialist, probeer ik nu mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen als kantoormeubelenspecialist. Mensen gezond en ergonomisch laten werken is mijn doel.